Ajankohtaista » Lehdistötiedotteet » HINTA-LAATU ARVIOINTITAULUKKO

HINTA-LAATU ARVIOINTITAULUKKO

ATL:n SAFA:n, SKOL:in ja RIL:in tilaaman, Risto Hiltusen tekemän tutkimuksen "KESKIHAJONTA HINTA-LAATU -SUHTEEN LASKEMISESSA - Rakennusalan suunnittelun tarjouskilpailujen tilastollinen tarkastelu "- pohjalta tehty tarjousten hinta-laatu pisteytysten arviointiin tarkoitettu taulukko on ladattavissa tältä sivulta.

Taulukko toimii siten, että vihreisiin soluihin syötetään halutut hinnan ja laadun painoarvot, tarjoushinta sekä tarjoajille annetut pisteet laadusta. Taulukko laskee kullekin tarjoukselle sijoituksen, tarjouskilpailun voittaja on korostettu punaisella. Taulukolla on mahdollista asettaa 15 tarjousta paremmuusjärjestykseen. Jos tarjouksia on enemmän ovat kaikki solujen kaavat luettavissa, suuremman taulukon voi joko rakentaa itse tai pyytää apua ATL:stä, SAFA:sta, SKOL:ista, RIL:istä ATL:n kautta sähköpostiosoitteesta tms[a]atl.fi

Taulukossa on avattu koko laskentamentelmä, siinä on mukana myös kaavat keskiarvon ja keskihajonnan laskemiseen. Palautteen taulukon toiminnasta voi lähettää tutkimuksen tilanneisiin organisaatioihin tms[a]atl.fi.

 

Viimeisin, korjattu taulukko on standard_1_0_1.xls, päivitetty 13.04.2015, sanallista kuvausta täsmennetty.

Ensimmäistä versiota (standard_093.xls) ladattiin 787 kappaletta.
Toista versiota (standard_1_0.xls) ladattiin 6190 kappaletta.

UUSIN TAULUKKO:


FilenameFilesizeDate
standard_1_0_1.xls (1683 downloads) 15.5 kB 14.04.2015

Hinta-laatu pääsivulle