Palvelemme

UUTTA BLOGISSA

Blogi | 1 kuukausi sitten

Muuttuva maailmamme olkoon moniääninen

Kuva: Heli Vilmi     Rakennetun ympäristön laatu ja estetiikka ovat viime aikoina puhuttaneet paljon mediassa. Keskustelu näistä on lisääntynyt samalla kun ihmisiä on alkanut entisestään kiinnostaa ympäristö, jossa elämme. Onkin jo korkea aika. Liian pitkään toimivuuden, viihtyisyyden ja e...

Lue lisää

Arkkitehtuuri tuo hyvinvointia yhteiskuntaan

Arkkitehtuuri luo hyvinvointia ja rytmittää ympäristöämme. Kaupunkien ja kylien viihtyisyys, toimivuus ja vetovoimaisuus on harvoin sattumaa, vaan näkemyksellisen suunnittelun tulos.

Rakennus, kortteli ja kaupunki ovat kokonaisuuksia joihin kätkeytyy enemmän kuin päälle näkyy. Arkkitehtuuri on tehokas maailman muovaamisen väline, jossa korkea osaaminen, tinkimätön laatu ja vahva näkemys ovat menestyksen edellytyksiä.

Arkkitehtitoimistojen liitto ATL edustaa alan toimistoja ja vaikuttaa laaja-alaisesti rakentamisen kentällä. ATL:n tavoitteena on edistää korkeatasoisen suunnittelun edellytyksiä kaikilla arkkitehtuurin alueilla.

”Elämme rakennetussa ympäristössä. Hyvä suunnittelu tekee siitä sosiaalisesti, taloudellisesti ja esteettisesti toimivan ympäristön elämälle.”

Toiminnanjohtaja Kalle Euro, Arkkitehtitoimistojen liitto

 

Ajankohtaista

ATL tiedottaa & lausuu

Arkkitehtuuri- ja designmuseo tukee suomalaisen arkkitehtuurin kansainvälistymistä

Lue lisää

Koulutukset & Tapahtumat

ATL kouluttaa: Menestyvän arkkitehtitoimiston ammattimainen johtaminen

Lue lisää

Uutishuone

Arkkitehdit mediassa

Katso lisää uutisia eri medioista

Tilaa
uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt Arkkitehtitoimistojen Liiton rekisteriselosteen ehdot.