PALVELEMME

 

ATL:n BLOGI

 

Blogi | 5 kuukautta sitten

Arkkitehtialan muutos ja vaikuttaminen

Julkaistu 10.11.2023 Teksti: Kalle Euro, toiminnanjohtaja Arkkitehtitoimistojen Liitto ATL   ”Arkkitehtiala on kokenut viime vuosina merkittäviä muutoksia ja sillä on edessään uusia haasteita ja mahdollisuuksia.” Arkkitehtiala on kokenut viime vuosina merkittäviä muutoksia ja sillä...

Lue lisää

Arkkitehtuuri tuo hyvinvointia yhteiskuntaan

Arkkitehtuuri luo hyvinvointia ja rytmittää ympäristöämme. Kaupunkien ja kylien viihtyisyys, toimivuus ja vetovoimaisuus on harvoin sattumaa, vaan näkemyksellisen suunnittelun tulos.

Rakennus, kortteli ja kaupunki ovat kokonaisuuksia joihin kätkeytyy enemmän kuin päälle näkyy. Arkkitehtuuri on tehokas maailman muovaamisen väline, jossa korkea osaaminen, tinkimätön laatu ja vahva näkemys ovat menestyksen edellytyksiä.

Arkkitehtitoimistojen liitto ATL edustaa alan toimistoja ja vaikuttaa laaja-alaisesti rakentamisen kentällä. ATL:n tavoitteena on edistää korkeatasoisen suunnittelun edellytyksiä kaikilla arkkitehtuurin alueilla.

”Elämme rakennetussa ympäristössä. Hyvä suunnittelu tekee siitä sosiaalisesti, taloudellisesti ja esteettisesti toimivan ympäristön elämälle.”

Toiminnanjohtaja Kalle Euro, Arkkitehtitoimistojen liitto

 

AJANKOHTAISTA

 

ATL tiedottaa & lausuu

Arkkitehtialalla voidaan työssä enimmäkseen hyvin, vakava epäasiallinen kohtelu harvinaista

Lue lisää

ATL tiedottaa & lausuu

Asuntorakentamisen toimeksiannot vähentyneet arkkitehtitoimistoissa – korjausrakentaminen tasoittaa notkahdusta

Lue lisää

Uutishuone

ALAMME UUTISIA

 

Katso lisää uutisia eri medioista

TILAA UUTISKIRJE

 

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt Arkkitehtitoimistojen Liiton rekisteriselosteen ehdot.