Palvelemme

UUTTA BLOGISSA

Blogi | 1 viikko sitten

Arkkitehtitoimistot murroksessa

Teksti Kalle Euro, ATL 19.9.2022 Arkkitehtitoimistot murroksessa   Maailma muuttuu jatkuvasti, mutta muutosvauhti vaihtelee. Arkkitehtitoimiala on juuri nyt murroksessa, jollaista ei vähään aikaan ole ollut.  Olemme nähneet tänä vuonna useita fuusioita, omistusrakenteen muutoksia ja muita yhte...

Lue lisää

Arkkitehtuuri tuo hyvinvointia yhteiskuntaan

Arkkitehtuuri luo hyvinvointia ja rytmittää ympäristöämme. Kaupunkien ja kylien viihtyisyys, toimivuus ja vetovoimaisuus on harvoin sattumaa, vaan näkemyksellisen suunnittelun tulos.

Rakennus, kortteli ja kaupunki ovat kokonaisuuksia joihin kätkeytyy enemmän kuin päälle näkyy. Arkkitehtuuri on tehokas maailman muovaamisen väline, jossa korkea osaaminen, tinkimätön laatu ja vahva näkemys ovat menestyksen edellytyksiä.

Arkkitehtitoimistojen liitto ATL edustaa alan toimistoja ja vaikuttaa laaja-alaisesti rakentamisen kentällä. ATL:n tavoitteena on edistää korkeatasoisen suunnittelun edellytyksiä kaikilla arkkitehtuurin alueilla.

”Elämme rakennetussa ympäristössä. Hyvä suunnittelu tekee siitä sosiaalisesti, taloudellisesti ja esteettisesti toimivan ympäristön elämälle.”

Toiminnanjohtaja Kalle Euro, Arkkitehtitoimistojen liitto

 

Ajankohtaista

Koulutukset & Tapahtumat

Arkkitehtitoimistot murroksessa – johtamisvalmennus arkkitehtitoimistoille

Lue lisää

ATL tiedottaa & lausuu

ATL:n lausunto hallituksen esitykseksi tehtyyn esitykseen laiksi rakennetun ympäristön tietojärjestelmästä ja maankäyttö- ja rakennuslain muuttamisesta

Lue lisää

ATL tiedottaa & lausuu

ATL edunvalvontajärjestö ACE:n jäseneksi

Lue lisää

ATL tiedottaa & lausuu

Help for the architects and students during the war in Ukraine

Lue lisää

Uutishuone

Alamme uutisia

Katso lisää uutisia eri medioista

Tilaa
uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt Arkkitehtitoimistojen Liiton rekisteriselosteen ehdot.