Palvelemme

UUTTA BLOGISSA

Blogi | 1 kuukausi sitten

Hyvän suunnittelun taloudellisista hyödyistä

Laadukas arkkitehtuuri tuottaa taloudellista hyötyä erityisesti välillisesti eli sosiaalisten hyötyjen, terveyshyötyjen ja ympäristöön liittyvien hyötyjen kautta.   Eri tutkimuksissa myös Suomessa on havaittu, että hyvä suunnittelu ja arkkitehtuurin laatu voivat itsessään nostaa rakennusten ja ...

Lue lisää

Arkkitehtuuri tuo hyvinvointia yhteiskuntaan

Arkkitehtuuri luo hyvinvointia ja rytmittää ympäristöämme. Kaupunkien ja kylien viihtyisyys, toimivuus ja vetovoimaisuus on harvoin sattumaa, vaan näkemyksellisen suunnittelun tulos.

Rakennus, kortteli ja kaupunki ovat kokonaisuuksia joihin kätkeytyy enemmän kuin päälle näkyy. Arkkitehtuuri on tehokas maailman muovaamisen väline, jossa korkea osaaminen, tinkimätön laatu ja vahva näkemys ovat menestyksen edellytyksiä.

Arkkitehtitoimistojen liitto ATL edustaa alan toimistoja ja vaikuttaa laaja-alaisesti rakentamisen kentällä. ATL:n tavoitteena on edistää korkeatasoisen suunnittelun edellytyksiä kaikilla arkkitehtuurin alueilla.

”Elämme rakennetussa ympäristössä. Hyvä suunnittelu tekee siitä sosiaalisesti, taloudellisesti ja esteettisesti toimivan ympäristön elämälle.”

Toiminnanjohtaja Kalle Euro, Arkkitehtitoimistojen liitto

 

Ajankohtaista

Koulutukset & Tapahtumat

ATL Meet 2021 – Architects and Leadership

Lue lisää

Jäsenuutisia

PES-Arkkitehdit voitti Nanchangin teatterin suunnittelukilpailun

Lue lisää

ATL tiedottaa & lausuu

Kysely paljasti: Arkkitehdeista pulaa jopa koronapandemian aikana

Lue lisää

ATL tiedottaa & lausuu

ATL peräänkuuluttaa rakentavaa keskustelua suunnittelusta

Lue lisää

Uutishuone

Arkkitehdit mediassa

| 2 viikkoa sitten

PES-Arkkitehdit voitti Nanchangin teatterin suunnittelukilpailun

  PES-Arkkitehdit on voittanut kansainvälisen kutsukilpailun uuden teatteri- ja taidetalon (Nanchang Poly Grand Theatre) suunnittelusta Jiangxin provinssin pääkaupunkiin Nanchangiin, Kiinaan.  Teatteritalosta tulee Nanchangin eteläpuolelle Jiulong-järven viereen rakentuvan uuden kaupunkialueen...

Lue lisää

Katso lisää uutisia eri medioista

Tilaa
uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt Arkkitehtitoimistojen Liiton rekisteriselosteen ehdot.